Våra tjänster

Flyttfirma

Vi på Anywhere Express hjälper dig att flytta precis vart du vill, när du vill! Avståndet är en av de centrala faktorerna som påverkar priset för din flytt. Så om du flyttar från Malmö till Göteborg kan du förvänta dig att priset blir betydligt högre än om du flyttar inom Malmö. Istället för att hyra en bil och be vänner om hjälp, låt oss på Anywhere Express ta hand om allt åt dig. Tänk också på att rutavdraget ger dig möjlighet att få upp till 50% rabatt på våra flyttjänster. Genom att utnyttja rutavdraget kan du närapå halvera dina flyttkostnader. Så låt oss ta hand om din flytt och gör det till en smidig och bekymmersfri upplevelse för dig.

Städning

Vi erbjuder gärna vår tjänst för flyttstädning av er bostad eller lokal i samband med er flytt. Vi kan även anlitas endast för flyttstädningen eller enbart för hjälp med själva flytten.

Vi förstår att det är mycket att tänka på under en flytt och många väljer att överlåta både de tunga, krävande och kanske tråkiga momenten till oss.

Oftast ska både flytten och flyttstädningen genomföras under några intensiva dagar.

Vi vill påminna om att dagens rut-avdrag är förmånligt även när det gäller flyttstädning!

Magasinering

Om du behöver ett förråd eller magasinering av dina prylar i Malmö

Vi erbjuder både kort- och långtidsförvaring, och vi är flexibla så att vi kan anpassa oss efter dina behov. Kontakta oss för att boka din magasinering idag.

är vi här för att hjälpa dig.

Återvinning

Behöver du hjälp med bortforsling eller tömning i Malmö? Vi på Anywhere Express erbjuder en omfattande tjänst för att underlätta vid hanteringen av skrymmande skräp och undvika tunga lyft. Vi har ett brett utbud av tjänster för att ta hand om olika typer av avfall, och våra engagerade medarbetare finns alltid tillgängliga för både små och stora uppdrag. Du kan lita på oss för att säkerställa en smidig och effektiv process. Oavsett om du behöver hjälp med bortforsling av möbler, byggavfall eller annat avfall, kan vi vara till din tjänst. Vi strävar efter att erbjuda professionell och pålitlig service för att möta dina behov och göra avfallshantering enklare för dig. Kontakta oss idag för att få hjälp!

Miljövänliga Lösningar : Hämtning, Återvinning, Bortforsling, Återanvändning.

Gör din omgivning grönare och hållbarare med vår heltäckande tjänst. Vi tar hand om hämtning, återvinning, bortforsling, och återanvändning av dina överflödiga ägodelar. Vi fokuserar på att minska avfallet och främja en mer miljövänlig framtid, oavsett om det handlar om små eller stora föremål.

1. Hämtning

Vår snabba och pålitliga hämtningstjänst gör det enkelt för dig att bli av med oönskade saker.

2. Bortforsling & Återvinning

Behöver du hjälp med återvinning, Vi prioriterar miljön genom att erbjuda effektiv återvinning av material, vilket minskar avfallet och främjar en grönare framtid.

3. Köra skräp till tippen

Behöver du göra dig av med stora föremål eller skräp? Vår bortforslingstjänst tar hand om det åt dig, snabbt och smidigt.

4. Återanvändning

Vi främjar återanvändning som en hållbar lösning. Många av de föremål vi samlar in får en andra chans istället för att slängas.

Vi kör till​

Malmö

Copenhagen

Lund

Eslöv

Ystad

Trelleborg

Sjöbo

Lomma

Vellinge

Helsingborg

Landskrona

Höör

Hörby

Svedala

Skurup

Jönköping

Göteborg